Νηστίσιμη Πολίτικη συνταγή. 
Όποιος πέρασε από το balikpazar του Πέραν στην Πόλη και δεν δοκίμασε, έχασε!!

Υλικά:

• 1 κιλό μύδια φρέσκα καθαρισμένα

• αλεύρι για χυλό

• λίγο αλάτι για το χυλό

• κοκκινοπίπερο

• κρεμμύδια ξερά σε φέτες (προαιρετικώς)

• ξυλάκια για σουβλάκια

• λάδι ελαφρύ


Εκτέλεση:

Κάνουμε το χυλό με νερό, αλεύρι και αλάτι, προσέχοντας να μην είναι πολύ αραιός ώστε να κάθεται πάνω στα μύδια.

Περνάμε τα μύδια στη σειρά στο καλαμάκι (5-6 στο καθένα ή περισσότερα αν θέλουμε), τα βουτάμε στο χυλό και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (φριτέζα).

Σερβίρονται ζεστά με κοκκινοπίπερο καυτερό, κρεμμύδι και σκορδαλιά!!!

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα13989

Διαθέτουμε οστρακοειδή αρίστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, σε διάφορα μεγέθη, με κέλυφος ή αποφλοιωμένα.

Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε ένα φρέσκο και απόλυτα ασφαλές προϊόν έτσι ώστε να απολαμβάνετε ένα πραγματικά θαλασσινό θησαυρό στο τραπέζι σας.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή: 8:00 π.μ. - 11:00 μ.μ.

 

  Σταυρός Θεσσαλονίκης, 57014

  2397065313

  info@mydiaalexandros.gr