Νηστίσιμη Πολίτικη συνταγή. 
Όποιος πέρασε από το balikpazar του Πέραν στην Πόλη και δεν δοκίμασε, έχασε!!

Υλικά:

• 1 κιλό μύδια φρέσκα καθαρισμένα

• αλεύρι για χυλό

• λίγο αλάτι για το χυλό

• κοκκινοπίπερο

• κρεμμύδια ξερά σε φέτες (προαιρετικώς)

• ξυλάκια για σουβλάκια

• λάδι ελαφρύ


Εκτέλεση:

Κάνουμε το χυλό με νερό, αλεύρι και αλάτι, προσέχοντας να μην είναι πολύ αραιός ώστε να κάθεται πάνω στα μύδια.

Περνάμε τα μύδια στη σειρά στο καλαμάκι (5-6 στο καθένα ή περισσότερα αν θέλουμε), τα βουτάμε στο χυλό και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (φριτέζα).

Σερβίρονται ζεστά με κοκκινοπίπερο καυτερό, κρεμμύδι και σκορδαλιά!!!

 1  2

5 3 4

logo mydiaalexandros NEW

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα49810

Διαθέτουμε οστρακοειδή αρίστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, σε διάφορα μεγέθη, με κέλυφος ή αποφλοιωμένα.

Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε ένα φρέσκο και απόλυτα ασφαλές προϊόν έτσι ώστε να απολαμβάνετε ένα πραγματικά θαλασσινό θησαυρό στο τραπέζι σας.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή: 8:00 π.μ. - 11:00 μ.μ.

 

  Σταυρός Θεσσαλονίκης, 57014

  2397065313

  info@mydiaalexandros.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.