Υλικά:
• 1 πακέτο μύδια ( ½ κιλό)
• 4-5 μέτριες ντομάτες
• 2 καυτερές πιπεριές (προαιρετικό)
• ¼ τυρί φέτα
• αλάτι, πιπέρι
• ρίγανη
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι μαζί μη την καυτερή πιπεριά.
Αφού τσιγαριστεί λίγο προσθέτουμε τη ντομάτα λιωμένη και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βάζουμε τα μύδια., αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 μόνο λεπτά.
Σβήνουμε το μάτι προσθέτουμε τυρί τριμμένο με τα χεράκια μας και σερβίρουμε
Καλή όρεξη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στο χρόνο μαγειρέματος τον μυδιών. Όσο μαγειρεύονται μαζεύουν και σφίγγουν.