Συστατικα:

• μύδια μεγάλα (όσα θέλετε) 
• 1 κρεμμύδι 
• αλατοπίπερο 
• ρύζι 
• κουκουνάρια 
• λάδι

Πλένουμε τα μύδια καλά - καλά και ξύνουμε το κέλυφος με προσοχή για να φύγει το χνούδι που βρίσκεται πάνω στο κέλυφος. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό στη φωτιά και τα αχνίζουμε για να ανοίξουν. Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα να κρυώσουν και ετοιμάζουμε τη γέμιση.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ξανθίζουμε στη φωτιά με το λάδι. Ρίχνουμε το αλατοπίπερο, το ρυζάκι, τα κουκουνάρια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Όταν κρυώσει η γέμιση και όπως είναι έτοιμα ανοιχτά τα μύδια με το άχνισμα, ένα - ένα τα γεμίζουμε.

Κλείνουμε κατόπιν τα όστρακα (γεμισμένα με τη γέμιση και το περιεχόμενο του μυδιού) και τα τοποθετούμε μέσα σε κατσαρόλα με νεράκι και λαδάκι να βράσει το ρύζι.

Αφού κρυώσουν, τα σερβίρουμε.

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα13984

Διαθέτουμε οστρακοειδή αρίστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, σε διάφορα μεγέθη, με κέλυφος ή αποφλοιωμένα.

Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε ένα φρέσκο και απόλυτα ασφαλές προϊόν έτσι ώστε να απολαμβάνετε ένα πραγματικά θαλασσινό θησαυρό στο τραπέζι σας.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή: 8:00 π.μ. - 11:00 μ.μ.

 

  Σταυρός Θεσσαλονίκης, 57014

  2397065313

  info@mydiaalexandros.gr