Υλικά

· 240 γρ. κους κους από καλαμπόκι προβρασμένο

· 400 γρ. μύδια

· 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη τετραγωνάκια

· 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη τετραγωνάκια

· 200 γρ. φασολάκια

· 1 εσαλότ

· 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο

· 1 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

· Ελαιόλαδο

· Αλάτι

· Πιπέρι

Οδηγίες

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Βράζουμε τα φασολάκια al dente και σε ένα άλλο τηγάνι ανοίγουμε τα μύδια μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Βράζουμε το κους κους σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αντί για νερό προσθέτουμε το νερό από τα μύδια. Ζεσταίνουμε το κους κους σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε μέσα τις πιπεριές, τα φασολάκια, το εσαλότ, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και πριν σερβίρουμε βάζουμε από πάνω τα μύδια που έχουμε κρατήσει ζεστά.

 

 1  2

5 3 4

logo mydiaalexandros NEW

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα49810

Διαθέτουμε οστρακοειδή αρίστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, σε διάφορα μεγέθη, με κέλυφος ή αποφλοιωμένα.

Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε ένα φρέσκο και απόλυτα ασφαλές προϊόν έτσι ώστε να απολαμβάνετε ένα πραγματικά θαλασσινό θησαυρό στο τραπέζι σας.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή: 8:00 π.μ. - 11:00 μ.μ.

 

  Σταυρός Θεσσαλονίκης, 57014

  2397065313

  info@mydiaalexandros.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.